Ця "Жозефіна" підкорить з першого шматочка: рецепт салату, який забути неможливо

Читать на русском
Автор
75007
Найсмачніший салат "Жозефіна"
Найсмачніший салат "Жозефіна". Фото shuba.life

Готується просто, з’їдається швидко

Складно уявити сімейну вечерю або святковий стіл без найрізноманітніших салатів. Якщо хочеться здивувати близьких і гостей чимось незвичайним, пропонуємо приготувати салат "Жозефіна".

На приготування салату за рецептом "Главреда" ви витратите трохи грошей та сил, але в результаті отримаєте величезну кількість компліментів. Вишукана страва точно сподобається всім без винятку.

Як приготувати салат "Жозефіна"

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • печериці — 300 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • сир твердий — 100 г;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • олія — для смаження;
  • зелена цибуля — 2 гілочки.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді з лавровим листом до готовності, даємо охолонути, розбираємо на волокна і відправляємо в салатник.
  2. Гриби чистимо, ріжемо на пластини, обсмажуємо до готовності на соняшниковій олії. Даємо охолонути та відправляємо до м’яса.
  3. Відварюємо круто яйця, даємо охолонути, чистимо, дрібно нарізаємо і додаємо в салатник.
  4. Миємо свіжий помідор, ріжемо його дрібними кубиками. Так само подрібнюємо твердий сир та зелену цибулю. Підготовлені інгредієнти також відправляємо до салатника.
  5. Салат заправляємо сметаною, солимо до смаку, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

Якщо ви подасте "Жозефіну" з картопляними голубцями, то близькі точно думатимуть про вас як про досвідченого кулінара. Спробуйте і перевірте.