Шикарна страва зі шматочка печінки та кількох огірків: рецепт, який запитають усі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 7750
![Апетитну страву ви приготуєте без особливих турбот](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/fc/d43b2fcf-1fdc53d2120ba2150977dc9360148fcd.jpg?v=2691_1)
Слинки потечуть ще під час приготування салату
Зазвичай з печінки ми готуємо незвичайні закуски чи ніжні паштети. Але хто б міг подумати, що печінка – чудовий інгредієнт для найрізноманітніших салатів.
Рецепт, яким ми поділимося разом із "Главредом", був відомий ще нашим бабусям. Вони готували цю апетитну страву буквально за лічені хвилини. Цей рецепт стане в пригоді на випадок раптового голоду або несподіваних гостей.
Як приготувати салат з печінки
Інгредієнти:
- куряча печінка — 400 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- квашені огірки — 4 шт.;
- майонез — 2 ст. л.
- сіль, перець — до свого смаку;
- консервований горошок – 1 банка.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку ретельно миємо під проточною водою, відварюємо у підсоленій воді з лавровим листом до готовності. Коли печінка охолоне, нарізаємо її невеликими шматочками.
- Чистимо цибулю та моркву. Цибулю дрібно нарізаємо, моркву натираємо на великій тертці. Обсмажуємо до готовності на розігрітій з олією сковороді до готовності.
- Солоні огірки натираємо на великій тертці або нарізаємо довгою соломкою.
- З консервованого горошку зливаємо рідину. Змішуємо його з підготовленими інгредієнтами, солимо, додаємо спеції до смаку, заправляємо майонезом. Ретельно перемішуємо салат та подаємо до столу.
Близьким дуже сподобається такий салат разом із розсипчастим рисом. Вийде дуже ситно та смачно.