Досить готувати котлети тільки з м’яса: рецепт, який спитає навіть мама
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Один інгредієнт зроблять биточки ще пікантніше
Навряд чи хтось відмовиться від шматочка ароматної та ніжної котлетки. А що робити, якщо вдома немає фаршу?
Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо приготувати рибні котлети незвичайною начинкою – печінкою тріски. Корисні, смачні биточки підкорять серце кожного члена сім’ї.
Як приготувати рибні котлети з печінкою тріски
Інгредієнти:
- філе білої риби – 800 г;
- батон — 150 г;
- вершки – 100 мл;
- печінка тріски консервована – 1 банка;
- сіль, перець – на свій смак;
- соняшникова олія – 3 ст. л.;
- панірувальні сухарі – 60 г.
Спосіб приготування:
- З батона зрізаємо скоринку, м’якуш замочуємо в вершках і залишаємо на 10 хвилин.
- Через зазначений час батон разом із рибним філе пропускаємо через м’ясорубку. Масу, що вийшла, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Ділимо її на 12 однакових частин.
- З банки тріски зливаємо олію, великі шматочки ділимо на кілька частин.
- Беремо шматочок фаршу, трохи хлюпаємо, у центр викладаємо трохи печінки та запечатуємо. Повторюємо, доки не закінчаться інгредієнти. Биточки обвалюємо в панірувальних сухарях.
- Смажимо котлети у розігрітій сковороді з рослинною олією на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку до золотистості.
Подаємо з улюбленим салатом. Навряд чи така вечеря залишить когось байдужим.