І до котлет, і до риби: цей овочевий гарнір сім’я проситиме щодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6988
Ситна страва за копійки
Щовечора думаєте, що приготувати до улюблених котлет? Ми розв'язали вашу проблему!
Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо запекти овочі в духовці — виходить дуже апетитно, ароматно та неймовірно смачно. Крім того, ви можете урізноманітнити рецепт будь-якими спеціями, міняти овочі на свій смак, додавати мед, соєвий соус або гостру гірчицю.
Як приготувати запечені у фользі овочі
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт.;
- вершкове масло – 50 г;
- часник – 2 зубчики;
- картопля – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- кріп – 1/2 пучка;
- паприка — 1 ч. л.;
- цибуля – 1/2 шт.;
- чорний перець, сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Чистимо буряк, моркву та картоплю. Миємо їх, сушимо та нарізаємо довільними шматочками. Перемішуємо підготовлені овочі.
- Туди ж відправляємо пропущений через прес часник. Все солимо, перчимо на свій смак, додаємо паприку та інші улюблені спеції.
- Вершкове масло нарізаємо невеликими кубиками та відправляємо до овочів. Все ретельно перемішуємо.
- Деко застилаємо фольгою, викладаємо овочі, запечатуємо і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку не менше ніж на годину.
Даємо страві трохи охолонути та подаємо з віденським шніцелем та улюбленим соусом. Смачного!