І до котлет, і до риби: цей овочевий гарнір сім’я проситиме щодня

Читать на русском
Автор
6993
Дуже просто і неймовірно смачно
Дуже просто і неймовірно смачно. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Ситна страва за копійки

Щовечора думаєте, що приготувати до улюблених котлет? Ми розв'язали вашу проблему!

Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо запекти овочі в духовці — виходить дуже апетитно, ароматно та неймовірно смачно. Крім того, ви можете урізноманітнити рецепт будь-якими спеціями, міняти овочі на свій смак, додавати мед, соєвий соус або гостру гірчицю.

Як приготувати запечені у фользі овочі

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • картопля – 3 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • кріп – 1/2 пучка;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • цибуля – 1/2 шт.;
  • чорний перець, сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Чистимо буряк, моркву та картоплю. Миємо їх, сушимо та нарізаємо довільними шматочками. Перемішуємо підготовлені овочі.
  2. Туди ж відправляємо пропущений через прес часник. Все солимо, перчимо на свій смак, додаємо паприку та інші улюблені спеції.
  3. Вершкове масло нарізаємо невеликими кубиками та відправляємо до овочів. Все ретельно перемішуємо.
  4. Деко застилаємо фольгою, викладаємо овочі, запечатуємо і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку не менше ніж на годину.

Даємо страві трохи охолонути та подаємо з віденським шніцелем та улюбленим соусом. Смачного!