Досить готувати котлети тільки з м’яса: рецепт, який спитає навіть мама

Читать на русском
Автор
25453
Цей рецепт завжди буде у вас в закладках
Цей рецепт завжди буде у вас в закладках. Фото prostoway

Один інгредієнт зроблять биточки ще пікантніше

Навряд чи хтось відмовиться від шматочка ароматної та ніжної котлетки. А що робити, якщо вдома немає фаршу?

Разом з "Ідеями для сніданку та вечері" пропонуємо приготувати рибні котлети незвичайною начинкою – печінкою тріски. Корисні, смачні биточки підкорять серце кожного члена сім’ї.

Як приготувати рибні котлети з печінкою тріски

Інгредієнти:

  • філе білої риби – 800 г;
  • батон — 150 г;
  • вершки – 100 мл;
  • печінка тріски консервована – 1 банка;
  • сіль, перець – на свій смак;
  • соняшникова олія – 3 ст. л.;
  • панірувальні сухарі – 60 г.

Спосіб приготування:

  1. З батона зрізаємо скоринку, м’якуш замочуємо в вершках і залишаємо на 10 хвилин.
  2. Через зазначений час батон разом із рибним філе пропускаємо через м’ясорубку. Масу, що вийшла, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Ділимо її на 12 однакових частин.
  3. З банки тріски зливаємо олію, великі шматочки ділимо на кілька частин.
  4. Беремо шматочок фаршу, трохи хлюпаємо, у центр викладаємо трохи печінки та запечатуємо. Повторюємо, доки не закінчаться інгредієнти. Биточки обвалюємо в панірувальних сухарях.
  5. Смажимо котлети у розігрітій сковороді з рослинною олією на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку до золотистості.

Подаємо з улюбленим салатом. Навряд чи така вечеря залишить когось байдужим.