Смачно, ситно і для фігури не шкодить: рецепт легких мітболів з індичкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такі мітболи стануть окрасою вашого столу.
Мітболи – це не просто страва, це справжня кулінарна пригода, де м'якість індичого фаршу зливається з ароматом трав та пікантністю соусу. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом мітболів з індички, які стануть улюбленою стравою всієї вашої родини.
Страва дуже легка у приготуванні і при цьому неймовірно смачна. Про це пише Shuba.
Секрети ідеальних мітболів:
- Фарш: Вибирайте якісний фарш з індички.
- Паніровка: Паніруйте мітболи в борошні, сухарях або манній крупі.
- Соус: Приготуйте томатний, вершковий або сметанний соус з додаванням овочів, спецій та трав.
- Запікання: Запікайте мітболи в духовці або тушкуйте на сковороді.
Інгредієнти:
- 500 г фаршу з індички
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 1 скибочка білого хліба
- 50 мл молока
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. томатної пасти
- 200 мл вершків
- 1 зубчик часнику
- 1/2 ч. л. орегано
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Цибулю наріжте дрібно, хліб замочіть у молоці.
- Змішайте фарш, цибулю, яйце, хліб, панірувальні сухарі, oregano, сіль та перець.
- Сформуйте з фаршу невеликі кульки.
- Обсмажте мітболи на оливковій олії протягом 2-3 хвилин.
- Приготуйте соус: змішайте томатну пасту, вершки, подрібнений часник, oregano, сіль та перець.
- Залийте мітболи соусом і тушкуйте на повільному вогні протягом 15-20 хвилин.
Порада:
Не бійтеся експериментувати! Додайте до фаршу тертий сир, овочі, гриби, щоб створити неповторний смак.
Пам'ятайте:
- Приготування мітболів – це не складний процес, який не потребує багато часу.
- Дотримуючись наших порад, ви зможете приготувати м'які та ароматні мітболи, які порадують вас своїм смаком.
- Мітболи можна подавати з різними гарнірами: макаронами, рисом, картоплею.
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати індичку з помідорами в духовці. Також, ми писали, як прибрати "хімію" з магазинної курки.