Після "Рожевого фламінго" гості оближуть тарілку: один з найкращих святкових салатів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Це чудова закуска на щодень і до святкового столу
Ми розповідали, як приготувати розкішний салат "Нептун". Тепер ділимось рецептом цікавої соковитої закуски "Рожевий фламінго". Назва ця походить від апетитної червоної цибулі, яка і викладається верхнім шаром.
Ця страва має відмінне поєднання смаків. З чого її готувати та в якому порядку викладати, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Цибуля червона — 1 шт
- Сіль — 1/2 ч.л
- Цукор — 1 ч.л
- Столовий оцет — 9% 1 ч.л
- Шинка — 200 г
- Картопля — 4 шт
- Мариновані огірки — 2 шт
- Сполодкий перець — 1 шт
- Яйце куряче — 4 шт
- Майонез — 100 г
- Сіль — до смаку
Спосіб приготування:
- Очищаємо червону цибулю, нарізаємо тонкими часточками, маринуємо в оцті з сіллю та цукром. Перемішуємо.
- Відварюємо картоплю в шкірці до готовності, охолоджуємо, очищаємо. Нарізаємо кубиками, викладаємо на прямокутну таріль першим шаром. Солимо, змащуємо майонезом.
- Нарізаємо шинку смужками, викладаємо на картоплю, змащуємо майонезом. Нарізаємо мариновані огірки соломкою, викладаємо на шинку.
- Очищаємо солодкий перець від насіння й прожилок, нарізаємо м'якоть тонкими смужками. Викладаємо на огірки, змащуємо майонезом.
- Відварюємо яйця круто, очищаємо, натираємо на тертці. Формуємо з яєць наступний шар. Змащуємо майонезом.
- Відціджуємо мариновану цибулю від маринаду. Викладаємо на верхівку салату.
Страва виходить ситною та надзвичайно соковитою. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат з м’ясом.