Салат з капусти може стати вашим улюбленим: просто приготуйте за цим рецептом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2724
Раз-два — і страва на столі
У Китаї, Японії, Кореї та Канаді страви з пекінської капусти готують дуже давно. В Україні вона стала популярною не дуже давно і часто ми використовуємо її для приготування найніжніших голубців.
Однак пекінська капуста – справжня знахідка для тих, хто любить салати, і ми зі Smachnonews вас у цьому переконаємо. Сьогодні ми приготуємо з неї фантастичну страву. Повірте, вам не знадобляться якісь дорогі продукти та багато часу на його приготування. Але результат вас точно здивує!
Як приготувати салат з пекінської капусти та курки
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 середня пекінська капуста;
- 1 банка кукурудзи;
- 3 яйця;
- 1 велике куряче філе;
- майонез;
- карі.
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту ретельно миємо, дрібно шаткуємо і відправляємо в миску.
- З консервованої кукурудзи зливаємо воду і додаємо до підготовленої пекінки.
- Курячі яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо салатник.
- Куряче філе ретельно миємо, нарізаємо слайсами та обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинною олією та карі. Даємо м’ясу трохи охолонути та відправляємо до пекінської капусти.
- Заправляємо майонезом, солимо на свій смак і ретельно все перемішуємо.
Подавати такий салат можна з різноманітними гарнірами та улюбленими котлетами. Вам точно сподобається!