Цей салат стане прикрасою навіть святкового столу: простий рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Простий та бюджетний рецепт
Весна — час салатів з овочами та зеленню. А якщо доповнити його смачною заправкою, то захочеться готувати цю страву щодня. "Телеграф" уже розповідав, як приготувати салат з сиром та редискою, а сьогодні ділиться ще одним варіантом салату зі шпинатом.
Цей салат легко приготувати вдома і він не вдарить по вашій кишені. Рецептом поділилися на порталі Smachno.
Як приготувати салат з редискою та шпинатом
Інгредієнти для салату (на 4 порції):
- шпинат — 200 г;
- редиска — 200 г;
- огірки — 200 г;
- фіолетова цибуля — 50 г;
- яйця — 4 шт;
- сир Фета — 80 г;
- сіль, перець — на свій смак.
Інгредієнти для заправки:
- мед — 1-2 ч. л.;
- гірчиця — 2 ч. л.;
- лимонний сік — 2 ч. л.;
- оливкова олія — 1,5 ст. л.
Спосіб приготування:
- Шпинат, огірки та редиску промиваємо та просушуємо. Нарізаємо овочі кружальцями.
- Очищуємо цибулю. Нарізаємо кільцями
- Яйця відварюємо круто і нарізаємо часточками.
- Для заправки перемішуємо гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію в глибокій тарілочці.
- Всі нарізані інгредієнти перекладаємо у глибоку тарілку, додаємо сіль та перець і перемішуємо. Заправляємо салат і подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат із варених яєць. Ми поділилися бюджетним рецептом.