Цей салат стане прикрасою навіть святкового столу: простий рецепт

Читать на русском
Автор

Простий та бюджетний рецепт

Весна — час салатів з овочами та зеленню. А якщо доповнити його смачною заправкою, то захочеться готувати цю страву щодня. "Телеграф" уже розповідав, як приготувати салат з сиром та редискою, а сьогодні ділиться ще одним варіантом салату зі шпинатом.

Цей салат легко приготувати вдома і він не вдарить по вашій кишені. Рецептом поділилися на порталі Smachno.

Як приготувати салат з редискою та шпинатом

Інгредієнти для салату (на 4 порції):

  • шпинат — 200 г;
  • редиска — 200 г;
  • огірки — 200 г;
  • фіолетова цибуля — 50 г;
  • яйця — 4 шт;
  • сир Фета — 80 г;
  • сіль, перець — на свій смак.

Інгредієнти для заправки:

  • мед — 1-2 ч. л.;
  • гірчиця — 2 ч. л.;
  • лимонний сік — 2 ч. л.;
  • оливкова олія — 1,5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Шпинат, огірки та редиску промиваємо та просушуємо. Нарізаємо овочі кружальцями.
  2. Очищуємо цибулю. Нарізаємо кільцями
  3. Яйця відварюємо круто і нарізаємо часточками.
  4. Для заправки перемішуємо гірчицю, мед, лимонний сік і оливкову олію в глибокій тарілочці.
  5. Всі нарізані інгредієнти перекладаємо у глибоку тарілку, додаємо сіль та перець і перемішуємо. Заправляємо салат і подаємо на стіл.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат із варених яєць. Ми поділилися бюджетним рецептом.