Смачний салат з кількох інгредієнтів: як приготувати закуску з буряка і фети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цей салат сподобається всім, хто любить легкі і смачні закуски
Салат з фети і буряка стане яскравою прикрасою святкового столу, а також він чудово підійде для обіду. Він не лише смачний, але й дуже корисний. Раніше "Телеграф" ділився рецептом салату з фети та редиски, а тепер розповідаємо, як приготувати красиву закуску простих інгредієнтів.
Буряк можна зварити або запекти у фользі при температурі 190 градусів 50 хвилин. Рецептом салату поділилися на порталі Smachno.
Як приготувати салат з фети та буряка
Інгредієнти:
- буряк — 400 г (2 шт);
- сир фета — 100 г;
- рукола — 50 г;
- кунжут — 2 ст. л.;
- чорний перець — на свій смак.
Для заправки:
- оливкова олія — 3 ст. л.;
- лимонний сік — 1 ст. л.;
- бальзамічний оцет — 1 ст. л.;
- сіль — 1/3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо охолоджений буряк кружальцями товщиною приблизно 2-3 мм. Сир фету подрібнюємо на кубики.
- На сухій пательні обсмажуємо кунжут до золотистості. Його постійно помішуємо.
- Для заправки змішуємо оливкову олію, лимонний сік і бальзамічний оцет. Додаємо сіль і ретельно перемішуємо до однорідності.
- Нарізаний буряк викладаємо на тарілку і поливаємо заправкою. Змішуємо руколу з рештою заправки і викладаємо на буряк.
- Викладаємо сир, додаємо мелений перець, посипаємо кунжутом і подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат з варених яєць і квасолі. Ми поділилися простим рецептом.