Ідеальна дієтична курочка: як приготувати смачне філе у духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ця курка неймовірно смачна і соковита
Якщо ви на шляху схуднення, то цей рецепт запеченого курячого філе вам точно знадобиться. Приготувати його дуже легко. Раніше ми ділилися рецептом курки з лимоном, а тепер розповідаємо, як приготувати дієтичне куряче філе.
Ця страва дуже смачна і ситна — курочка виходить соковитою, а не сухою. А для приготування знадобляться кілька простих інгредієнтів. Рецептом поділилися на cookorama.
Як приготувати дієтичне куряче філе
Інгредієнти на 3 порції:
- куряче філе — 500 г;
- кефір — 200 мл;
- часник — 3 зубчики;
- сіль, перець, спеції — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Промиваємо куряче філе під проточною водою і нарізаємо невеликим шматочками або на цілому філе робимо надрізи. У глибокій тарілочці змішуємо сіль зі спеціями.
- Викладаємо філе на дошку для нарізання і натираємо кожен шматочок сумішшю солі зі спеціями.
- Перекладаємо курку в жаротривку форму, заливаємо кефіром і накриваємо фольгою. Ставимо на 60 хвилин у холодильник.
- Виймаємо курку і випікаємо у духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. Знімаємо фольгу і ставимо знову у духовку на 10 хвилин. За бажанням можна запекти овочі і подавати курку з ними.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати курку в апельсиновому соусі. Цей рецепт зовсім не складний у приготуванні і не забере багато вашого часу.