У Варшаві живуть ліниві кулінари: відбивні вони готують за півгодини з чотирьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Відбивні виходять золотистими та хрусткими
Скільки б рецептів соковитих і ніжних відбивних ми не вигадали, все одно хочеться експериментувати. Сьогодні ми розповімо, як відбивні готують у Варшаві.
Замість курятини, свинини чи яловичини варшавські кулінари використовують шинку, замість яєчного кляру — панірування з сухариків. Відбивні по-варшавськи за рецептом Shuba виходять дуже смачними, хоча ви приготуєте їх із мінімуму інгредієнтів буквально за півгодини.
Як приготувати відбивні по-варшавськи
Спосіб приготування:
- шинка — 600 г;
- курячі яйця — 2 шт.;
- батон, нарізаний — 100 г;
- борошно пшеничне — 40 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія соняшникова — 40 мл.
Спосіб приготування:
- Шинку нарізаємо поперек волокон слайсами завтовшки 3-5 мм.
- В одній тарілці збиваємо яйця, в іншу насипаємо борошно. Батон нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо їх на деко і підсушуємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.
- Кожен шматочок шинки пануємо в борошні, обмочуємо в яйці та обвалюємо в сухарях.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх з двох сторін до рум’яної скоринки по 3 хвилини з кожного боку.
Раніше ми ділилися секретами приготування ніжних відбивних. М’ясо танутиме у роті.