У Варшаві живуть ліниві кулінари: відбивні вони готують за півгодини з чотирьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Ніжні відбивні по-варшавськи
Ніжні відбивні по-варшавськи. Фото shuba.life

Відбивні виходять золотистими та хрусткими

Скільки б рецептів соковитих і ніжних відбивних ми не вигадали, все одно хочеться експериментувати. Сьогодні ми розповімо, як відбивні готують у Варшаві.

Замість курятини, свинини чи яловичини варшавські кулінари використовують шинку, замість яєчного кляру — панірування з сухариків. Відбивні по-варшавськи за рецептом Shuba виходять дуже смачними, хоча ви приготуєте їх із мінімуму інгредієнтів буквально за півгодини.

Як приготувати відбивні по-варшавськи

Спосіб приготування:

  • шинка — 600 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • батон, нарізаний — 100 г;
  • борошно пшеничне — 40 г;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • олія соняшникова — 40 мл.

Спосіб приготування:

  1. Шинку нарізаємо поперек волокон слайсами завтовшки 3-5 мм.
  2. В одній тарілці збиваємо яйця, в іншу насипаємо борошно. Батон нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо їх на деко і підсушуємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 10 хвилин.
  3. Кожен шматочок шинки пануємо в борошні, обмочуємо в яйці та обвалюємо в сухарях.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх з двох сторін до рум’яної скоринки по 3 хвилини з кожного боку.

Раніше ми ділилися секретами приготування ніжних відбивних. М’ясо танутиме у роті.