Відбивна в деруні: незвичайний рецепт, з яким вам не знадобиться гарнір

Читать на русском
Автор
981
Відбивні вийдуть неймовірно соковитими Новина оновлена 05 грудня 2023, 12:45
Відбивні вийдуть неймовірно соковитими. Фото vazhnoznat.com

Страва, від якої будете ситим будете цілий день

Смачні, ароматні відбивні – одна з найдивовижніших страв, яку можна приготувати швидко. Ця страва завжди доречна – і на святковому столі, і для сімейного обіду.

Однак не завжди відбивні виходять ніжними та соковитими — іноді навіть у найдосвідченіших кулінарів вони виходять сухими. "Важно знать" пропонує незвичайний варіант розв'язання проблеми — сховати відбивну картопляний дерун. Ваша улюблена страва стане ідеальною.

Як приготувати відбивні в деруні

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе;
  • 5 картоплин;
  • 2 курячі яйця;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ч. л. карі;
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе накриваємо плівкою і відбиваємо, після чого відправляємо їх на 10 хвилин у суміш соєвого соусу, чорного перцю та каррі.
  2. Картоплю чистимо, натираємо і вичавлюємо з неї зайвий сік. Цибулю, часник натираємо на дрібній тертці. Все змішуємо в окремій посудині з яйцями та сіллю. Отриману суміш наносимо на відбивні.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх з двох сторін до золотистої скоринки.

Подаємо готові відбивні з чіабатою за рецептом "Телеграфа" та насолоджуємося. Смачного.