Відбивна в деруні: незвичайний рецепт, з яким вам не знадобиться гарнір
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 981
Страва, від якої будете ситим будете цілий день
Смачні, ароматні відбивні – одна з найдивовижніших страв, яку можна приготувати швидко. Ця страва завжди доречна – і на святковому столі, і для сімейного обіду.
Однак не завжди відбивні виходять ніжними та соковитими — іноді навіть у найдосвідченіших кулінарів вони виходять сухими. "Важно знать" пропонує незвичайний варіант розв'язання проблеми — сховати відбивну картопляний дерун. Ваша улюблена страва стане ідеальною.
Як приготувати відбивні в деруні
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе;
- 5 картоплин;
- 2 курячі яйця;
- 1 цибулина;
- 2 зубчики часнику;
- 2 ст. л. соєвого соусу;
- 1 ч. л. карі;
- 1 ч. л. чорного меленого перцю.
Спосіб приготування:
- Куряче філе накриваємо плівкою і відбиваємо, після чого відправляємо їх на 10 хвилин у суміш соєвого соусу, чорного перцю та каррі.
- Картоплю чистимо, натираємо і вичавлюємо з неї зайвий сік. Цибулю, часник натираємо на дрібній тертці. Все змішуємо в окремій посудині з яйцями та сіллю. Отриману суміш наносимо на відбивні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо відбивні та обсмажуємо їх з двох сторін до золотистої скоринки.
Подаємо готові відбивні з чіабатою за рецептом "Телеграфа" та насолоджуємося. Смачного.