Відбивні можна буде їсти губами: хитрий спосіб приготування м’яса

Читать на русском
Автор
12771
Хитрість у тому, щоб заздалегідь змастити м’ясо
Хитрість у тому, щоб заздалегідь змастити м’ясо. Фото etnosoft.com.ua

Така підготовка робить м’ясо особливо ніжним

Ми розповідали, які помилки у приготуванні кави роблять її несмачною. Тепер ділимось порадою, яка допоможе зробити найніжніші відбивні.

Для цієї страви м’ясо традиційно відбивають. Внаслідок цієї процедури шматочки стають пласкими та краще просмажуються. Однак, щоб зробити їх максимально ніжними, цього не достатньо. На ProstoWay поділились цікавим лайфхаком, з яким м’ясо можна буде їсти губами.

Як готувати відбивні

Якщо м’ясо буде жорстким, його буде важко жувати. Саме тому перед викладанням на сковороду потрібно зробити ще один трюк. Єдина незручність полягає у тому, що між відбиванням і смаженням потрібно закласти одну годину часу.

Верхній шар кожного шматочка потрібно змазати сумішшю столового оцту та олії. Ця рідина повинна встигнути добре всотатися в м’ясні шматки. Саме для цього оцтово-олійну масу наносять приблизно за годину до того, як починати обсмажувати продукт.

Після цього підготовлене м’ясо слід загорнути у харчову плівку та поставити в холодильник. Суміш зробить свою справу. Через годину дістаємо — і можна починати смажити.

Страва буде ніжною та соковитою. Також ми розповідали, як приготувати особливо соковиту печінку.