Пікантний і незвичайний: готуємо салат із чорносливом та плавленим сирком
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
З його приготуванням впорається будь-який
Хочеться чогось незвичайного, але простого у приготуванні? У цьому випадку на допомогу приходять різноманітні салати.
Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо пікантний салат із чорносливом та плавленими сирками. Завдяки цим двом інгредієнтам страва вийде з дуже незвичайним смаком, який посилять волоські горіхи та яйця. Це чудовий рецепт для тих, хто не хоче довго стояти на кухні.
Як приготувати салат з чорносливом та плавленим сирком
Інгредієнти на 3 порції:
- плавлений сир — 3 шт.;
- чорнослив без кісточки — 300 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- волоські горіхи — 200 г;
- цибуля зелена — 100 г;
- майонез 72% — 150 р.
Спосіб приготування:
- Чорнослив запарюємо у гарячій воді на 10 хвилин, потім миємо, нарізаємо та викладаємо на дно скляного салатника.
- Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці, змішуємо з майонезом. Половину підготовленої маси викладаємо на шар чорносливу.
- Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо їх на сирну масу.
- Миємо і нарізаємо зелену цибулю, миємо та нарізаємо. Посипаємо ним зверху сирну масу. Наступним шаром викладаємо половину горіхів.
- Повторюємо усі шари та відправляємо салат на 2 години в холодильник.
Пропонуємо пригостити близьких свіжим салатом із редькою. Спробуйте і всім сподобається.