Пікантний і незвичайний: готуємо салат із чорносливом та плавленим сирком

Читать на русском
Автор
Салат з чорносливом та плавленими сирками
Салат з чорносливом та плавленими сирками. Фото shuba.life

З його приготуванням впорається будь-який

Хочеться чогось незвичайного, але простого у приготуванні? У цьому випадку на допомогу приходять різноманітні салати.

Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо пікантний салат із чорносливом та плавленими сирками. Завдяки цим двом інгредієнтам страва вийде з дуже незвичайним смаком, який посилять волоські горіхи та яйця. Це чудовий рецепт для тих, хто не хоче довго стояти на кухні.

Як приготувати салат з чорносливом та плавленим сирком

Інгредієнти на 3 порції:

  • плавлений сир — 3 шт.;
  • чорнослив без кісточки — 300 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • волоські горіхи — 200 г;
  • цибуля зелена — 100 г;
  • майонез 72% — 150 р.

Спосіб приготування:

  1. Чорнослив запарюємо у гарячій воді на 10 хвилин, потім миємо, нарізаємо та викладаємо на дно скляного салатника.
  2. Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці, змішуємо з майонезом. Половину підготовленої маси викладаємо на шар чорносливу.
  3. Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо їх на сирну масу.
  4. Миємо і нарізаємо зелену цибулю, миємо та нарізаємо. Посипаємо ним зверху сирну масу. Наступним шаром викладаємо половину горіхів.
  5. Повторюємо усі шари та відправляємо салат на 2 години в холодильник.

Пропонуємо пригостити близьких свіжим салатом із редькою. Спробуйте і всім сподобається.