І готувати, і їсти — одна насолода: "Ситний" салат точно всіх нагодує
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний "Ситний" салат](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/5e/423488c9-e10f1e5ff6bc44f498cc49afe5f035ee.jpg?v=7087_1)
Рецепт, за який талія подякує
Багато різноманітних алатів популярні у нас цілий рік. Проте влітку особливо хочеться чогось легкого та вітамінного, але водночас ситного.
Тому разом із "Попоїсти" ділимося рецептом "Ситного" салату. Назва його говорить сама за себе — варто приготувати цей салат, і близькі наїдяться лише їм.
Як приготувати салат "Ситний" салат
Інгредієнти:
- куряче філе — 400 г;
- пекінська капуста — 200 г;
- огірок — 1 шт.;
- перець червоний солодкий — 2 шт.;
- йогурт натуральний — 200 г;
- олія оливкова — 2 ст. л.;
- помідор — 4 шт.;
- куряче яйце — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо на шматочки масою близько 100 г, злегка відбиваємо молотком. Солимо, перчимо та обсмажуємо на сковороді-гриль з 1 ст. л. оливкової олії до готовності. Даємо охолонути та нарізаємо довгими смужками.
- Пекінську капусту рвемо на шматочки. Огірок та солодкий перець нарізами соломкою.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, додаємо сіль, перець до свого смаку.
- Для приготування заправки змішуємо натуральний йогурт, 1 ст. л. оливкової олії, сіль та перець, все ретельно перемішуємо і відправляємо в салатник.
- Туди ж викладаємо нарізані варені яйця і часточки помідорів. Солимо, перчимо до смаку.
Побалуйте близьких також салатом "Ситий животик". У вас вийде ситна та смачна страва.