Запасіться щавлем і сосисками: вони стануть вам у пригоді для приготування окрошки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Так окрошку ви ще не їли і не готували
У сильну спеку нас рятує холодна й освіжаюча окрошка. Готується вона просто із продуктів, які є у холодильнику.
Однак навіть найулюбленіша страва може набриднути, і окрошка — не виняток. Якщо ж хочеться урізноманітнити її смак, можна додати в цей літній суп щавель та сосиски. Звичайно, близькі дивуватимуться при приготуванні цієї страви, але незабаром точно попросять добавки. Рецептом ділиться Today.
Як приготувати окрошку зі щавлем та сосисками.
Інгредієнти:
- 3 л очищеної води;
- 1 л кефіру;
- 5 картоплин;
- 500 г свіжого щавлю;
- 5 курячих яєць
- 500 г сосисок (вареної ковбаси чи шинки);
- 4 — 5 свіжих огірків;
- 200 г редиски;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 1 пучок кропу;
- 1 пучок асорті з гілочок кінзи, петрушки, селери;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У кип’яченій воді протягом 10 хвилин проварюємо подрібнений щавель. Даємо повністю охолонути.
- Картоплю варимо в мундирах до готовності, яйця — круто. Даємо охолонути, чистимо і нарізаємо маленькими кубиками.
- Редиска та сосиски нарізаємо тонкими кружальцями, потім кожен розрізаємо на чотири частини.
- Дрібно нарізаємо зелень та огірки.
- Усі підготовлені інгредієнти викладаємо в емальовану 5-літрову каструлю, солимо та перемішуємо. Заливаємо все кефіром і залишеним щавлевим бульйоном.
Охолоджуємо окрошку у холодильнику. Подаємо суп з пишними пампушками.