Млинці вийдуть ще тоншими і ажурнішими: просто замініть молоко на інший продукт
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Тепер готуватимете тільки так
Кулінари придумали багато найрізноманітніших рецептів простого та ситного сніданку. Проте одним із найулюбленіших є тонкі млинці.
Звичайно, у кожного є свій улюблений та перевірений рецепт цієї страви. Однак досвідчені кулінари користуються перевіреним способом – при приготуванні млинців вони додають у тісто не молоко, а сметану. Так вони будуть ще смачнішими, тоншими та ажурнішими. Рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати млинці на сметані
Інгредієнти:
- 0,5 л мінеральної газованої води;
- 200 г сметани;
- 200 г борошна;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. цукру;
- 0,5 ч. л. солі;
- 2 ст. л. олії + для смаження.
Спосіб приготування:
- Розбиваємо курячі яйця в миску, збиваємо їх вінчиком. Солимо, додаємо цукор та сметану, все ще раз збиваємо.
- В отриману масу вливаємо газовану мінеральну воду і добре перемішуємо.
- Частками вводимо просіяне борошно, потім додаємо олію. Все ретельно перемішуємо, щоб маса вийшла однорідною. Підготовлене тісто для млинців залишаємо "відпочити" на 15-20 хвилин.
- Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, виливаємо трохи тіста і рівномірно розподіляємо по всій сковороді. Обсмажуємо млинці із двох сторін.
А якщо вдома є кабачки, пропонуємо приготувати незвичайні міні-піци. Такий сніданок ви приготуєте за 15 хвилин.