Жоден сніданок більше не обійдеться без кабачків: чудова страва для всієї родини
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 502
![Незвичайні оладки з кабачків](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/50/2b096d92-81099e01731630410a21ca6ca39ce50e.jpg?v=7522_1)
За цей рецепт талія вам подякує
Варіантів ситного та швидкого сніданку дуже багато. Тут вам і ситні омлети, і швидкі бутерброди, і пишні сирники. Однак починається сезон улюблених кабачків і хочеться розпочинати день з улюбленого продукту.
Саме тому "Важно знать" ділиться чудовим рецептом оладок із кабачками. Ця страва стане вашим фаворитом: їх можна готувати на сніданок, подавати до чаю чи перекус. Готуються вони швидко, виходять легкими та смачними. До речі, рецепт можна міняти: ті, хто постить, можуть прибрати з рецепта яйця, ласуни — додати трохи цукру, яблук або родзинок, а любителі пікантного — бринзу та спеції.
Як приготувати оладки з кабачків
Інгредієнти:
- 2 кабачки;
- 100 г сметани;
- 2 зубчики часнику;
- 4 ст. л. манки;
- 1 куряче яйце;
- зелень до смаку;
- сіль до свого смаку;
- перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Кабачки натираємо на великій тертці. Солимо їх і залишаємо на 15 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи.
- Дрібно нарізаємо зелень, очищений часник пропускаємо через прес. Відправляємо підготовлені інгредієнти до кабачків.
- В отриману масу додаємо сметану, манку, куряче яйце, солимо і перчимо до смаку.
- Тісто, що вийшло, ретельно перемішуємо протягом 10-15 хвилин, після даємо стільки ж часу настоятися.
- Розігріваємо сковороду з олією, ложкою викладаємо оладки та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, як приготувати ситний сніданок із вчорашніх макаронів. Цей рецепт вам сподобається.