Млинці вийдуть ще тоншими і ажурнішими: просто замініть молоко на інший продукт

Читать на русском
Автор
815
Тонкі млинці на сметані Новина оновлена 03 червня 2024, 12:49
Тонкі млинці на сметані. Фото shuba.life

Тепер готуватимете тільки так

Кулінари придумали багато найрізноманітніших рецептів простого та ситного сніданку. Проте одним із найулюбленіших є тонкі млинці.

Звичайно, у кожного є свій улюблений та перевірений рецепт цієї страви. Однак досвідчені кулінари користуються перевіреним способом – при приготуванні млинців вони додають у тісто не молоко, а сметану. Так вони будуть ще смачнішими, тоншими та ажурнішими. Рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати млинці на сметані

Інгредієнти:

  • 0,5 л мінеральної газованої води;
  • 200 г сметани;
  • 200 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 2 ст. л. олії + для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Розбиваємо курячі яйця в миску, збиваємо їх вінчиком. Солимо, додаємо цукор та сметану, все ще раз збиваємо.
  2. В отриману масу вливаємо газовану мінеральну воду і добре перемішуємо.
  3. Частками вводимо просіяне борошно, потім додаємо олію. Все ретельно перемішуємо, щоб маса вийшла однорідною. Підготовлене тісто для млинців залишаємо "відпочити" на 15-20 хвилин.
  4. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, виливаємо трохи тіста і рівномірно розподіляємо по всій сковороді. Обсмажуємо млинці із двох сторін.

А якщо вдома є кабачки, пропонуємо приготувати незвичайні міні-піци. Такий сніданок ви приготуєте за 15 хвилин.