Діти забудуть про бутерброди та омлет: дивовижний рецепт млинців з секретом

Читать на русском
Автор
Фантастичні кабачкові млинці
Фантастичні кабачкові млинці. Фото shuba.life

Захочеться так снідати до самої зими

З кабачків ми вже готували неймовірну кількість страв. Це відмінний гарнір до рибних та м’ясних страв, з нього готують ікру та оладки, овочеве рагу, різні запіканки та навіть компоти.

Чомусь мало хто готує з кабачків оладки. Ми з Shuba вирішили це виправити та ділимося чудовим рецептом. Варто спробувати раз – і така страва стане хітом на вашій кухні. Перевіримо?

Як приготувати кабачкові млинці на сніданок

Інгредієнти на 4 порції:

  • кабачки — 315 г;
  • молоко 2,5% — 250 мл;
  • борошно пшеничне — 160 г;
  • сіль — 1.5 ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • олія соняшникова — 30 мл;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • петрушка, гілочка — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки ретельно миємо, відрізаємо у них "попки" і натираємо на великій тертці. Відправляємо їх у миску.
  2. До підготовлених кабачків вбиваємо яйця та за допомогою блендера перемішуємо до однорідної консистенції.
  3. В отриману масу додаємо сіль та цукор, знову все перемішуємо. Туди ж відправляємо молоко, олію та борошно, знову перемішуємо.
  4. У тісто відправляємо подрібнену петрушку та вимішуємо.
  5. На середньому вогні розігріваємо сковороду з олією, викладаємо тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо їх із двох сторін до золотистого кольору.

Раніше ми ділилися рецептом кабачкової ікри. Це смак, перевірений часом.