Навіть міксер не знадобиться: як приготувати горіховий кекс до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такий кекс можна запікати шматком або у формочках
Інколи хочеться відчути себе справжнім кондитером та приготувати "Медівник". Однак, частіше, господині намагаються приготувати страву максимально швидко та при цьому смачно, без зайвих зусиль.
У таких випадках виручають ліниві рецепти. Як, наприклад, горіховий кекс нашвидкуруч, інформують на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Як приготувати горіховий кекс
Інгредієнти:
- цукор – 180 г;
- яйця – 3 шт.;
- олія – 100 мл;
- борошно – 260 г;
- молоко – 200 мл;
- розпушувач – 15-20 г;
- ванільний цукор – 2 ч. л.;
- родзинки – 60 г;
- горішки – 120 г;
Спосіб приготування:
- В миску викласти 3 яйця та перемішати вінчиком.
- Додати цукор, ванільний цукор, сіль та знову перемішати.
- Додати молоко, олію і знову перемішати.
- До борошна додати розпушувач і просіяти через сито до інших інгредієнтів.
- Вимішати все вінчиком.
- Горіхи подрібнити в блендері та додати до тіста разом з родзинками, перемішати.
- Форму змастити олією або вершковим маслом.
- Вилити туди тісто та випікати у розігрітій до 180 градусів духовці близько 35-40 хвилин.
- Як тільки кекс охолоне, вийняти його з форми.
Раніше ми писали, як приготувати повітряний пиріг. Для нього знадобляться прості інгредієнти, сто грам ягід та склянка.