Хрумке тісто, ніжна начинка: такий полуничний пиріг приготує навіть дитина
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Відкритий пиріг з полуницею виходить дивовижним.](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/ef/4067928d-c2047523d08fc3cd99ef388cbbb2aef4.jpg?v=0497_1)
Ця випічка щодня перетворить на сонячний
Шукаєте простий та смачний рецепт десерту? Ви його знайшли — сьогодні ми готуватимемо відкритий пиріг із полуницею.
Спробуйте цей рецепт Shuba — і в результаті у вас вийде пиріг з хрумким тістом і ніжною сирною начинкою з ванільним присмаком і прикрашене соковитою полуницею. Хочеться скоротити час приготування? І тут можна використовувати готове тісто.
Як приготувати пиріг з полуницею
Інгредієнти на 4 порції
Для тіста:
- борошно пшеничне — 200 г;
- цукор — 50 г;
- масло вершкове 73% — 170 г.
Для начинки:
- сир кисломолочний — 600 г;
- цукрова пудра – 100 г;
- цукор ванільний — 10 г;
- полуниця – 300 г;
- цукор — 50 г.
Спосіб приготування:
- Перетираємо сир із цукровою пудрою та ванільним цукром.
- Просіяне борошно змішуємо з вершковим маслом, цукром і подрібнюємо все в крихту. Додаємо 50 мл та перемішуємо блендером протягом 1-2 хвилин. Тісто замішуємо руками, загортаємо в харчову плівку та викладаємо в холодильник на 30-40 хвилин.
- Через вказаний час дістаємо тісто, розкочуємо його за розміром форми із запасом на борти та відправляємо у форму. Випікаємо за температури 180 градусів 15 хвилин.
- Дістаємо форму з духовки, охолоджуємо та витягаємо корж. Наповнюємо його сирною масою, зверху викладаємо полуницю і посипаємо цукром.
Раніше ми ділилися рецептом полуничного десерту без випічки. Ви приготуєте його за лічені хвилини.