Усі змішали – і на стіл: цей салат дивує своєю простотою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Простіше рецепту ви не знайдете
Якщо влітку хочеться чогось легкого, корисного та смачного? У цьому випадку рятують найрізноманітніші салати.
Разом із Shuba пропонуємо приготувати хрусткий салат із молодою капустою. За лічені хвилини у вас вийде настільки смачна та соковита страва, що захочеться готувати її знову і знову.
Як приготувати салат з капустою
Інгредієнти на 3 порції:
- капуста молода — 1 шт.;
- томати чері — 10 шт.;
- кріп, пучок — 0.5 шт.;
- петрушка, пучок – 0.5 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- яйця курячі — 2 шт.;
- зелена цибуля, пучок — 0.5 шт.;
- горошок консервований — 50 г;
- консервована кукурудза — 50 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- оливкова олія — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути та довільно нарізаємо.
- Ретельно миємо та сушимо капусту, зелень. Все дрібно нарізаємо, відправляємо в глибоку миску і перемішуємо.
- Миємо, сушимо помідори, подрібнюємо їх і разом із яйцями відправляємо у миску до підготовлених інгредієнтів.
- З консервованих горошку та кукурудзи зливаємо рідину та додаємо в салат.
- Часник чистимо, подрібнюємо або пропускаємо через прес і відправляємо салат. Заправляємо його сіллю, перцем та ретельно перемішуємо.
Подаємо готовий салат з улюбленими котлетами. Смачного.