Усі змішали – і на стіл: цей салат дивує своєю простотою

Читать на русском
Автор

Простіше рецепту ви не знайдете

Якщо влітку хочеться чогось легкого, корисного та смачного? У цьому випадку рятують найрізноманітніші салати.

Разом із Shuba пропонуємо приготувати хрусткий салат із молодою капустою. За лічені хвилини у вас вийде настільки смачна та соковита страва, що захочеться готувати її знову і знову.

Як приготувати салат з капустою

Інгредієнти на 3 порції:

  • капуста молода — 1 шт.;
  • томати чері — 10 шт.;
  • кріп, пучок — 0.5 шт.;
  • петрушка, пучок – 0.5 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • зелена цибуля, пучок — 0.5 шт.;
  • горошок консервований — 50 г;
  • консервована кукурудза — 50 г;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • оливкова олія — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути та довільно нарізаємо.
  2. Ретельно миємо та сушимо капусту, зелень. Все дрібно нарізаємо, відправляємо в глибоку миску і перемішуємо.
  3. Миємо, сушимо помідори, подрібнюємо їх і разом із яйцями відправляємо у миску до підготовлених інгредієнтів.
  4. З консервованих горошку та кукурудзи зливаємо рідину та додаємо в салат.
  5. Часник чистимо, подрібнюємо або пропускаємо через прес і відправляємо салат. Заправляємо його сіллю, перцем та ретельно перемішуємо.

Подаємо готовий салат з улюбленими котлетами. Смачного.