"Райдуга" на вашій тарілці: такий салат порадує і очі, і шлунок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний салат із болгарського перцю, помідорів та фети](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/74/0141b0e9-7160e7ea49ca9030a130272afc204742.jpg?v=2174_1)
Швидко готується, ще швидше з’їдається
Скільки б ми не готували різноманітних салатів, ця страва завжди доречна на нашому столі. Ми із задоволенням їм ласуємо і під час сімейних посиденьок, і на святі.
Проте ми разом із "Бабусиними рецептами" поділимося незвичайним салатом. Чому незвичайним? Бо серед необхідних продуктів – червоний, зелений та жовтий перець. Така весела "Райдуга" на вашій тарілці порадує ваше око, і наситить шлунок.
Як приготувати салат з болгарського перцю, помідорів та фети
Інгредієнти:
- червоний перець – 1/2 перцю;
- зелений перець – 1/2 перцю;
- жовтий перець – 1/2 перцю;
- огірок – 1 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- цибуля червона – 1/2 цибулини;
- сир фета — 100 — 150 г;
- свіжа петрушка, чорний мелений перець – до смаку;
- оливкова олія, сіль – до свого смаку;
- сік половини лимона.
Спосіб приготування:
- Миємо перець, чистимо їх від насіння і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками.
- Чистимо від шкірки огірок і нарізаємо кубиками. Помідор розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо.
- Сир фета нарізаємо кубиками. Подрібнюємо петрушку.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
- В окремій мисці змішуємо оливкову олію та лимонний сік, все перемішуємо та підготовлену заправку відправляємо в салатник.
Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Подаємо з улюбленим гарніром.