"Райдуга" на вашій тарілці: такий салат порадує і очі, і шлунок

Читать на русском
Автор
Смачний салат із болгарського перцю, помідорів та фети
Смачний салат із болгарського перцю, помідорів та фети. Фото babusyni-retsepty

Швидко готується, ще швидше з’їдається

Скільки б ми не готували різноманітних салатів, ця страва завжди доречна на нашому столі. Ми із задоволенням їм ласуємо і під час сімейних посиденьок, і на святі.

Проте ми разом із "Бабусиними рецептами" поділимося незвичайним салатом. Чому незвичайним? Бо серед необхідних продуктів – червоний, зелений та жовтий перець. Така весела "Райдуга" на вашій тарілці порадує ваше око, і наситить шлунок.

Як приготувати салат з болгарського перцю, помідорів та фети

Інгредієнти:

  • червоний перець – 1/2 перцю;
  • зелений перець – 1/2 перцю;
  • жовтий перець – 1/2 перцю;
  • огірок – 1 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • цибуля червона – 1/2 цибулини;
  • сир фета — 100 — 150 г;
  • свіжа петрушка, чорний мелений перець – до смаку;
  • оливкова олія, сіль – до свого смаку;
  • сік половини лимона.

Спосіб приготування:

  1. Миємо перець, чистимо їх від насіння і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками.
  2. Чистимо від шкірки огірок і нарізаємо кубиками. Помідор розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і так само нарізаємо.
  3. Сир фета нарізаємо кубиками. Подрібнюємо петрушку.
  4. Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника.
  5. В окремій мисці змішуємо оливкову олію та лимонний сік, все перемішуємо та підготовлену заправку відправляємо в салатник.

Все солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Подаємо з улюбленим гарніром.