Дуже ситно – і ні грама м’яса: шикарні котлетки нагодують усю родину
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Бюджетний рецепт улюбленої страви](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/55/7fbdac75-676f5f09eab16e437a2cb8f76127c55e.jpg?v=0348_1)
Близькі вгадуватимуть, з чого биточки
Багато хто не може уявити вечерю і навіть святковий стіл без ситних та соковитих м’ясних котлет. А що робити, якщо биточків захотілося, а фаршу вдома немає?
У цьому випадку можна приготувати приголомшливі котлети зі звичайної цибулі. Усього півкіло цього звичного овочу, яйця, манка – і дивовижна страва на столі. Бюджетні, смачні та ситні биточки припадуть до смаку всій родині. А рецептом діляться "Бабусині рецепти".
Як приготувати цибулеві котлети
Інгредієнти:
- 3 цибулини (500 г);
- 2 яйця;
- 3 ст. л. манної крупи;
- 2 зубчики часнику;
- сіль та перець до свого смаку;
- соняшникова олія для смаження;
- 400 мл томатного соусу;
- соєвий соус — 1 ложка за бажанням.
Спосіб приготування:
- Цибулю та часник чистимо. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, часник подрібнюємо. Підготовлені інгредієнти відправляємо у велику миску
- Туди ж додаємо курячі яйця, манну крупу, подрібнений часник і за бажанням — соєвий соус. Все солимо, перчимо, ретельно перемішуємо і залишаємо "відпочити" на 10-15 хвилин, щоб манка набрякла.
- Через зазначений час із цибульної маси мокрими руками формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору.
Готові котлети подаємо з домашнім хлібом. Також биточки можна подати з рисом, пюре чи макаронами.