Навіть готувати не доведеться: розкішний рецепт простого та швидкого сніданку

Читати російською
Автор

Рецепт нагоді на випадок блекауту

Ми вже готували на сніданок найрізноманітніші страви, починаючи від овочевих міні-піцц, закінчуючи незвичайними млинцями. Однак цей варіант здивує навіть найдосвідченіших кулінарів.

Разом із Shuba ми розповімо, як приготувати на сніданок вишнево-шоколадну вівсянку із хрустким мигдалем – сніданок мрії. Розкішна, поживна страва навіть не потрібно готувати: просто необхідно змішати все ввечері, а вранці просто додати начинку. Кислинка та терпкість вишні доповнюють солодку насиченість шоколаду, а подрібнений мигдаль додає чудовий хрускіт. Використати можна як свіжу, так і заморожену вишню.

Як приготувати вівсянку без варіння з вишнею та мигдалем

Інгредієнти:

  • пластівці вівсяні — 1/2 ст.;
  • льон, насіння — 1 ст. л.;
  • молоко 2,5% — 3/4 ст.;
  • какао-порошок — 1 ст. л.;
  • ванільний екстракт — 1/2 ч. л.;
  • кленовий сироп — 1 ч. л.;
  • вишня, мигдаль, шоколад тертий — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. В одній банці змішуємо льон, вівсяні пластівці, какао-порошок, ванільний екстракт, молоко та кленовий сироп в одній банці. Закручуємо та струшуємо.
  2. Після цього додаємо в масу шоколадну стружку, вишню і мигдаль. Перемішуємо, поки суміш не стане більш менш однорідною.
  3. Накриваємо все кришкою і відправляємо в холодильник мінімум на 3-4 години, максимум на ніч.

Подаємо вівсянку з ароматною кавою та насолоджуємося. Смачного.