Навіть готувати не доведеться: розкішний рецепт простого та швидкого сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рецепт нагоді на випадок блекауту
Ми вже готували на сніданок найрізноманітніші страви, починаючи від овочевих міні-піцц, закінчуючи незвичайними млинцями. Однак цей варіант здивує навіть найдосвідченіших кулінарів.
Разом із Shuba ми розповімо, як приготувати на сніданок вишнево-шоколадну вівсянку із хрустким мигдалем – сніданок мрії. Розкішна, поживна страва навіть не потрібно готувати: просто необхідно змішати все ввечері, а вранці просто додати начинку. Кислинка та терпкість вишні доповнюють солодку насиченість шоколаду, а подрібнений мигдаль додає чудовий хрускіт. Використати можна як свіжу, так і заморожену вишню.
Як приготувати вівсянку без варіння з вишнею та мигдалем
Інгредієнти:
- пластівці вівсяні — 1/2 ст.;
- льон, насіння — 1 ст. л.;
- молоко 2,5% — 3/4 ст.;
- какао-порошок — 1 ст. л.;
- ванільний екстракт — 1/2 ч. л.;
- кленовий сироп — 1 ч. л.;
- вишня, мигдаль, шоколад тертий — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- В одній банці змішуємо льон, вівсяні пластівці, какао-порошок, ванільний екстракт, молоко та кленовий сироп в одній банці. Закручуємо та струшуємо.
- Після цього додаємо в масу шоколадну стружку, вишню і мигдаль. Перемішуємо, поки суміш не стане більш менш однорідною.
- Накриваємо все кришкою і відправляємо в холодильник мінімум на 3-4 години, максимум на ніч.
Подаємо вівсянку з ароматною кавою та насолоджуємося. Смачного.