Завдяки "Лісовичку" ситими будуть усі: дивовижний салат до святкового столу (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Цю смакоту ви приготуєте за півгодини до приходу гостей
Без різноманітних салатів не обходиться жоден святковий стіл. При всій різноманітності рецептів хочеться, щоб під рукою завжди був перевірений варіант улюбленої страви.
Саме з цієї причини "Телеграф" для своїх читачів у журналі "Поліна" знайшов рецепт неперевершеного салату з грибами. Приготувати його не складе великих зусиль, проте він точно здивує всіх ваших близьких та гостей.
Як приготувати грибний салат "Лісовичок"
Інгредієнти на 8 порцій:
- сирі гриби — 600 г;
- цибуля — 2 шт.;
- консервовані боби — 300 г;
- корінь селери — 100 г;
- копчена грудинка — 80 г;
- 1 стручок чилі.
Спосіб приготування:
- Для приготування маринаду із консервованих бобів зливаємо маринад та змішуємо з 1 ст. л. рослинної (бажано оливкової) олії. Солимо, перчимо, додаємо щіпку цукру і все перемішуємо.
- Грудинку нарізаємо кубиками, гриби довільно. Обсмажуємо їх у розігрітій сковороді з олією.
- Цибулю нарізаємо кільцями, селера — тонкою смужкою, перець чилі — кубиками.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника, додаємо підготовлену заправку. Даємо трохи настоятися і викладаємо на блюдо, прикрашене листям салату.
Подаємо салат з ароматними котлетами. Смачного.