Морква, буряк та трохи горіхів: рецепт цього салату запитають усі гості
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Для такого салату навіть варити нічого не потрібно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/2b/a7a0af47-96c960463c00e020494b071acc5102b1.png?v=7500_1)
Просто, смачно та корисно
Хочеться порадувати близьких незвичайним і пікантним салатом і самому при цьому не втомитися? Тоді пропонуємо приготувати швидкий та простий у приготуванні салат.
Сьогодні разом із "Добрими новинами" поділимося простим рецептом пікантного салату з моркви та буряків. З бюджетних продуктів ви приготуєте справжній шедевр, який припаде до душі як дорослим, так і дітям.
Плюс цього рецепту – його варіативність. Ви можете спокійно експериментувати з інгредієнтами. Наприклад, до салату можна додати родзинки, чорнослив, зелену цибулю або свіжу зелень — так ви зробите страву ще смачнішою. А щоб салат був ситний, можна додати трохи курячого м’яса чи риби. Оливкову олію можна замінити лляною або кунжутною і додати трохи подрібненого часнику або гострого перцю.
Як приготувати овочевий салат з волоськими горіхами
Інгредієнти:
- 200 г моркви;
- 200 г буряка;
- 100 г яблук;
- 50 г волоських горіхів;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- 1 ст. л. лимонного соку;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Моркву та буряк ретельно миємо, чистимо від шкірки та натираємо на тертці.
- Очищаємо від шкірки яблука, видаляємо серцевину, м’якуш натираємо на тертці. Подрібнюємо волоські горіхи.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець до свого смаку.
Все ретельно перемішуємо і подаємо до столу разом із улюбленим гарніром. Залишається лише насолоджуватися смачним обідом.