Морква, буряк та трохи горіхів: рецепт цього салату запитають усі гості

Читать на русском
Автор
Для такого салату навіть варити нічого не потрібно Новина оновлена 31 травня 2024, 10:36
Для такого салату навіть варити нічого не потрібно. Фото noviydoctor.com

Просто, смачно та корисно

Хочеться порадувати близьких незвичайним і пікантним салатом і самому при цьому не втомитися? Тоді пропонуємо приготувати швидкий та простий у приготуванні салат.

Сьогодні разом із "Добрими новинами" поділимося простим рецептом пікантного салату з моркви та буряків. З бюджетних продуктів ви приготуєте справжній шедевр, який припаде до душі як дорослим, так і дітям.

Плюс цього рецепту – його варіативність. Ви можете спокійно експериментувати з інгредієнтами. Наприклад, до салату можна додати родзинки, чорнослив, зелену цибулю або свіжу зелень — так ви зробите страву ще смачнішою. А щоб салат був ситний, можна додати трохи курячого м’яса чи риби. Оливкову олію можна замінити лляною або кунжутною і додати трохи подрібненого часнику або гострого перцю.

Як приготувати овочевий салат з волоськими горіхами

Інгредієнти:

  • 200 г моркви;
  • 200 г буряка;
  • 100 г яблук;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та буряк ретельно миємо, чистимо від шкірки та натираємо на тертці.
  2. Очищаємо від шкірки яблука, видаляємо серцевину, м’якуш натираємо на тертці. Подрібнюємо волоські горіхи.
  3. Підготовлені інгредієнти відправляємо в салатник, додаємо оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець до свого смаку.

Все ретельно перемішуємо і подаємо до столу разом із улюбленим гарніром. Залишається лише насолоджуватися смачним обідом.