Так оладки ви ще не готували і не їли: рецепт, який здатний здивувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Смачно, незвичайно та дуже пікантно
Яких тільки ми рецептів із кабачків не їли — від класичної овочевої ікри, незвичайних кексів до маринованих овочів на зиму. Однак цей рецепт вас точно здивує.
Сьогодні разом із Shuba ми з кабачками приготуємо незвичайні оладки. Цей простий рецепт із невеликою кількістю інгредієнтів сподобається багатьом. Для них краще використовувати невеликі кабачки — у них щільніша м’якоть і менше рідини.
Як приготувати оладки кабачкові з фетою.
Інгредієнти на 4 порції:
- кабачки — 1 шт.;
- фета — 150 г;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- яйця курячі — 1 шт.;
- зелень — 20 г;
- борошно пшеничне — 60 г;
- сир твердий — 40 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія соняшникова — 80 г.
Спосіб приготування:
- Кабачок миємо, сушимо і натираємо на середню тертку. Підготовлену масу солимо і викладаємо на сито — повинна стекти зайва рідина. Віджимаємо та перекладаємо в миску.
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо його на розігрітій сковороді з рослинною олією до золотистого кольору.
- Твердий сир натираємо, зелень миємо та нарізаємо, подрібнюємо фету.
- Усі підготовлені інгредієнти відправляємо до кабачків. Солимо, перчимо і ретельно все перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо кабачкову масу, формуючи котлети. Обсмажуємо їх із двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору.
А щоб ласувати такими оладками взимку, можна заморозити кабачки. Раніше ми розповідали, як правильно це робити.