У жодному разі не викидайте часникові стрілки: із них вийде чудовий салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Вам точно сподобається така страва
Багато господинь видаляють та викидають часникові стрілки. Але ми наполегливо просимо цього не робити!
Одного разу приготувавши з них салат, ви робитимете це в сезон постійно. Як смачно посмажити часникові стрілки розповідають на Instagram-сторінці "ann_.and_.food".
Як приготувати часникові стрілки
Інгредієнти:
- часникові стрілки – 400 г;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль – за смаком;
- перець – за смаком;
- кунжут – 2 ст. л.;
- вершкове масло – за смаком;
Спосіб приготування:
- Часникові стрілки добре помити під проточною водою, обсушити рушником та обрізати бутони й жорстку нижню частину.
- Нарізати на шматки по 4-5 см.
- Викласти стрілки на розігріту з олією сковороду.
- Смажити на слабкому вогні, слідкуючи, щоб не пригоріло.
- Додати вершкове масло та смажити до готовності без кришки
- Викласти часникові стрілки на тарілку та посипати кунжутом.
Раніше ми писали, як приготувати фаршировані печериці. Вони злетять зі столу найпершими.