У жодному разі не викидайте часникові стрілки: із них вийде чудовий салат

Читать на русском
Автор

Вам точно сподобається така страва

Багато господинь видаляють та викидають часникові стрілки. Але ми наполегливо просимо цього не робити!

Одного разу приготувавши з них салат, ви робитимете це в сезон постійно. Як смачно посмажити часникові стрілки розповідають на Instagram-сторінці "ann_.and_.food".

Як приготувати часникові стрілки

Інгредієнти:

  • часникові стрілки – 400 г;
  • олія – 2 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • кунжут – 2 ст. л.;
  • вершкове масло – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Часникові стрілки добре помити під проточною водою, обсушити рушником та обрізати бутони й жорстку нижню частину.
  2. Нарізати на шматки по 4-5 см.
  3. Викласти стрілки на розігріту з олією сковороду.
  4. Смажити на слабкому вогні, слідкуючи, щоб не пригоріло.
  5. Додати вершкове масло та смажити до готовності без кришки
  6. Викласти часникові стрілки на тарілку та посипати кунжутом.

Раніше ми писали, як приготувати фаршировані печериці. Вони злетять зі столу найпершими.