Цибулька, наче з шашличної: ідеальна закуска до м’яса, риби та овочів

Читать на русском
Автор
Дуже вдалий рецепт маринованої закуски
Дуже вдалий рецепт маринованої закуски. Фото 24 канал

Відмінна закуска до м’яса, риби і навіть овочів

Ми розповідали, як приготувати смачний шашлик. Багато хто вважає ідеальним додатком до смаженого м’яса мариновану цибульку, як у шашличній. Її можна приготувати вдома.

На порталі "Доброта" поділились вдалим рецептом такої цибульки. Її подають не лише до шашлику, адже вона ідеально підходить для приготування бургерів, салатів, сендвічів тощо. Ще й готується за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • 3 ріпчасті цибулини
  • 1 склянка окропу
  • 1 ч. л. кристалічного цукру
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • ½ ч. л. кухонної солі

Спосіб приготування:

  1. Очистіть цибулю від лушпиння. Наріжте цибулю на тонкі кружечки.
  2. У глибокій мисці змішайте сіль, цукор та яблучний оцет. Додайте нарізану цибулю до маринаду.
  3. Залийте цибулю окропом. Ретельно перемішайте цибулю з маринадом.
  4. Накрийте миску кришкою або тарілкою. Залиште цибулю маринуватися при кімнатній температурі до повного охолодження маринаду (приблизно 30-40 хвилин).
  5. Злийте маринад. Перекладіть мариновану цибулю на сито або друшляк, щоб стекла зайва рідина.

Подавайте мариновану цибулю як закуску або додавайте її до ваших улюблених страв. Також ми розповідали, як смачно приготувати кабачки.