Пашот без брудних каструль: цікавий лайфхак, який дозволить приготувати яйця легко
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Так просто пашот ви ще не готували
Ми ділились рецептом смачного литовського холодника. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе вам приготувати яйця пашот по-новому.
Цей рецепт не лише не потребує багато часу та зусиль, але й гарантує чудовий результат: красиві, апетитні та неймовірно смачні яйця пашот, які порадують всю вашу родину. І навіть не треба буде потім відмивати каструлю. Рецептом поділились на Ukr.Media. Силіконові форми для кексів — ось і все, що знадобиться.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- олія або вершкове масло (для змащення форм)
- сіль
- вода
Спосіб приготування:
- Злегка змастіть силіконові форми для кексів олією. Вбийте по одному яйцю в кожну форму. Посоліть до смаку.
- Налийте в сковороду достатньо води, щоб вона покривала форми наполовину. Доведіть воду до кипіння.
- Опустіть форми з яйцями у киплячу воду, накрийте кришкою та зменшіть вогонь. Варіть протягом 4-5 хвилин, не більше!
- Через 4 хвилини перевірте яйця. Білок має бути щільним, а жовток – рідким. Це й є ідеальними яйцями пашот.
- Обережно дістаньте форми з води. Завдяки силікону яйця легко виймаються з форм.
Покладіть яйця пашот на тарілку, доповніть бутербродом, свіжими овочами або зеленню. Також ми ділились рецептом оригінального Наполеона в склянці.