Ще один вдалий рецепт молодої картоплі: як її приготувати з грибами на сковорідці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва виходить апетитною, рум'яною та ароматною
Картоплю недарма у народі вважають другим хлібом, адже з неї можна приготувати безліч смачних страв! Зокрема, молоду картоплю відварюють та подають з маслом та кропом; запікають з часничком або ж тушкують у сметані.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати молоду картоплю з грибами. Так страва вийде ще ситнішою, переконують на Instagram-сторінці "yana cooking".
Як приготувати молоду картоплю з грибами
Інгредієнти:
- молода картопля – 1 кг;
- еринги – 3 шт.;
- печериці – 500 г;
- цибуля – 1 шт.;
- вершки 33%;
- петрушка;
- вершкове масло;
- сіль, перець;
Спосіб приготування:
- Молоду картоплю почистити, перекласти в жаровню.
- Додати шматочок вершкового масла.
- Запікати 25-30 хвилин за температури 180 градусів.
- Нарізати великими кубиками гриби та соломкою цибулю.
- Обсмажити до готовності, посолити, поперчити і влити вершки.
- До картоплі додати гриби.
- Перемішати і запікати до м’якості картоплі.
- Подавати із зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати молоду картоплю з пікантним соусом. Вона вийде настільки смачною, що ви захочете готувати її за цим рецептом весь сезон.