Ще один вдалий рецепт молодої картоплі: як її приготувати з грибами на сковорідці

Читать на русском
Автор
Така картопля підкорить з першого шматочка
Така картопля підкорить з першого шматочка. Фото vilki-palki.od.ua

Страва виходить апетитною, рум'яною та ароматною

Картоплю недарма у народі вважають другим хлібом, адже з неї можна приготувати безліч смачних страв! Зокрема, молоду картоплю відварюють та подають з маслом та кропом; запікають з часничком або ж тушкують у сметані.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати молоду картоплю з грибами. Так страва вийде ще ситнішою, переконують на Instagram-сторінці "yana cooking".

Як приготувати молоду картоплю з грибами

Інгредієнти:

  • молода картопля – 1 кг;
  • еринги – 3 шт.;
  • печериці – 500 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершки 33%;
  • петрушка;
  • вершкове масло;
  • сіль, перець;

Спосіб приготування:

  1. Молоду картоплю почистити, перекласти в жаровню.
  2. Додати шматочок вершкового масла.
  3. Запікати 25-30 хвилин за температури 180 градусів.
  4. Нарізати великими кубиками гриби та соломкою цибулю.
  5. Обсмажити до готовності, посолити, поперчити і влити вершки.
  6. До картоплі додати гриби.
  7. Перемішати і запікати до м’якості картоплі.
  8. Подавати із зеленню.

Раніше ми писали, як приготувати молоду картоплю з пікантним соусом. Вона вийде настільки смачною, що ви захочете готувати її за цим рецептом весь сезон.