Один інгредієнт зробить котлети значно смачнішими: що додати для кращого смаку

Читати російською
Автор

Так котлети будуть справжнім шедевром

Ми ділились лайфхаками для смаження грибів. Тепер розповідаємо, як зробити котлети справжнім шедевром вашої кухні.

Порадами для смачних і соковитих котлет поділились на порталі "Добрі Новини". Зокрема, є один секретний інгредієнт, з яким котлети точно будуть неймовірними.

Секретний інгредієнт — томати

Щоб зробити котлети неймовірно ніжними та соковитими, додайте до фаршу томати. Форма неважлива — це може бути томатне пюре, томатний сік, подрібнені свіжі помідори або навіть кетчуп. Помідори чудово поєднуються з м'ясом і додають котлетам приємного кисло-солодкого смаку. Може здатися, що котлети від цього компонента стануть томатними, однак це зовсім не так — смак помідорів органічно вплітається в м’ясний смак, підкреслюючи його.

Додаткові поради:

  • Жир — запорука соковитості, під час термічної обробки він плавиться, роблячи котлети соковитими та ароматними
  • Черствий хліб — для кращої консистенції, він допомагає зв'язати фарш і робить котлети більш пишними.
  • Цибуля додається за бажанням, якщо вам не подобається смак сирого овоча, його можна обсмажити перед додаванням.
  • Яйця в котлетах не обов’язкові, адже білка і так достатньо в м'ясі.

Спробуйте ці прості секрети, і ваші котлети завжди будуть виходити соковитими, ніжними та неймовірно смачними. Також ми розповідали, які крупи можна готувати без варіння.