Один інгредієнт зробить котлети значно смачнішими: що додати для кращого смаку

Читать на русском
Автор
Секретні трюки для смачних та соковитих котлет
Секретні трюки для смачних та соковитих котлет. Фото shutterstock.com

Так котлети будуть справжнім шедевром

Ми ділились лайфхаками для смаження грибів. Тепер розповідаємо, як зробити котлети справжнім шедевром вашої кухні.

Порадами для смачних і соковитих котлет поділились на порталі "Добрі Новини". Зокрема, є один секретний інгредієнт, з яким котлети точно будуть неймовірними.

Секретний інгредієнт — томати

Щоб зробити котлети неймовірно ніжними та соковитими, додайте до фаршу томати. Форма неважлива — це може бути томатне пюре, томатний сік, подрібнені свіжі помідори або навіть кетчуп. Помідори чудово поєднуються з м'ясом і додають котлетам приємного кисло-солодкого смаку. Може здатися, що котлети від цього компонента стануть томатними, однак це зовсім не так — смак помідорів органічно вплітається в м’ясний смак, підкреслюючи його.

Додаткові поради:

  • Жир — запорука соковитості, під час термічної обробки він плавиться, роблячи котлети соковитими та ароматними
  • Черствий хліб — для кращої консистенції, він допомагає зв'язати фарш і робить котлети більш пишними.
  • Цибуля додається за бажанням, якщо вам не подобається смак сирого овоча, його можна обсмажити перед додаванням.
  • Яйця в котлетах не обов’язкові, адже білка і так достатньо в м'ясі.

Спробуйте ці прості секрети, і ваші котлети завжди будуть виходити соковитими, ніжними та неймовірно смачними. Також ми розповідали, які крупи можна готувати без варіння.