Жоден святковий стіл без "Аристократа": цей салат з’їдатимуть першим

Читать на русском
Автор

Ви станете кулінарною зіркою серед знайомих

Ми часто готуємо різноманітні салати як до святкового столу, так і до сімейного обіду. Ця страва завжди радує нас смаком та простотою приготування.

Скільки б рецептів не вигадали кулінари, завжди є час для експериментів. Сьогодні "Важно знать" порадує нас розкішним рецептом салату "Аристократ". Приготуйте цю найніжнішу страву з крабовими паличками та консервованим тунцем — і в захват прийдуть усі гості. Спробуйте — і переконайтеся самі.

Як приготувати салат "Аристократ"

Інгредієнти:

  • 150 г твердого сиру;
  • 3 курячі яйця;
  • 150 г крабових паличок;
  • 1 баночка консервованого тунця;
  • 3 невеликі картоплини;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 200 г майонезу для заправки;
  • сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. Викладаємо у форму для торта першим шаром, присолюємо та робимо майонезну сіточку.
  2. Виделкою розминаємо консервований тунець, викладаємо наступним шаром, посипаємо нарізаним кружальцями зеленою цибулею. Змащуємо майонезом.
  3. Курячі яйця відварюємо круто. Даємо охолонути, чистимо, відокремлюємо білок і натираємо його на дрібній тертці. Викладаємо на тунець.
  4. Далі відправляємо натерті на великій тертці крабові палички та майонез.
  5. Далі викладаємо твердий тертий сир і змащуємо майонезом.
  6. Посипаємо все тертим яєчним жовтком та зеленою цибулею. Ставимо в холодильник на кілька годин.

Готовий салат "Аристократ" подаємо з картопляним пюре. Близькі оближуть тарілки.