Жоден святковий стіл без "Аристократа": цей салат з’їдатимуть першим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 760
Ви станете кулінарною зіркою серед знайомих
Ми часто готуємо різноманітні салати як до святкового столу, так і до сімейного обіду. Ця страва завжди радує нас смаком та простотою приготування.
Скільки б рецептів не вигадали кулінари, завжди є час для експериментів. Сьогодні "Важно знать" порадує нас розкішним рецептом салату "Аристократ". Приготуйте цю найніжнішу страву з крабовими паличками та консервованим тунцем — і в захват прийдуть усі гості. Спробуйте — і переконайтеся самі.
Як приготувати салат "Аристократ"
Інгредієнти:
- 150 г твердого сиру;
- 3 курячі яйця;
- 150 г крабових паличок;
- 1 баночка консервованого тунця;
- 3 невеликі картоплини;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- 200 г майонезу для заправки;
- сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. Викладаємо у форму для торта першим шаром, присолюємо та робимо майонезну сіточку.
- Виделкою розминаємо консервований тунець, викладаємо наступним шаром, посипаємо нарізаним кружальцями зеленою цибулею. Змащуємо майонезом.
- Курячі яйця відварюємо круто. Даємо охолонути, чистимо, відокремлюємо білок і натираємо його на дрібній тертці. Викладаємо на тунець.
- Далі відправляємо натерті на великій тертці крабові палички та майонез.
- Далі викладаємо твердий тертий сир і змащуємо майонезом.
- Посипаємо все тертим яєчним жовтком та зеленою цибулею. Ставимо в холодильник на кілька годин.
Готовий салат "Аристократ" подаємо з картопляним пюре. Близькі оближуть тарілки.