Чудова страва на обід: як приготувати пісну грибну солянку в духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Сподобається навіть тим, хто не дотримується посту
Навіть дотримуючись суворого посту, такий як Успенський, що триватиме з 1 по 14 серпня, можна харчуватися смачно та ситно. Сьогодні ми пропонуємо приготувати грибну солянку у духовці, яка неодмінно сподобається рідним.
Готувати її не так важко, але смак вражає. Рецептом з нами поділилися на порталі "vsim.ua".
Як приготувати грибну солянку
Інгредієнти:
- 2 склянки солоних грибів;
- 500 г свіжої або квашеної капусти;
- 2 цибулини;
- 4 ст. л. олії;
- 1 ст. л. пшеничного борошна;
Спосіб приготування:
- Гриби нарізати соломкою і обсмажити з цибулею на сковороді. Підсипати борошна і ще трохи обсмажити, помішуючи лопаткою.
- Капусту припустити до м’якості, відтиснути.
- У форму, в якій дозволено запікати, викласти шарами капусту та гриби, підлити трохи розсолу або води.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Подавати таку солянку з капусти можна разом з житнім хлібом.
Раніше ми писали, як приготувати пісні деруни. Їх захочеться готувати навіть після посту.