Чудова страва на обід: як приготувати пісну грибну солянку в духовці

Читать на русском
Автор
Ситна та смачна страва
Ситна та смачна страва. Фото 1000.menu

Сподобається навіть тим, хто не дотримується посту

Навіть дотримуючись суворого посту, такий як Успенський, що триватиме з 1 по 14 серпня, можна харчуватися смачно та ситно. Сьогодні ми пропонуємо приготувати грибну солянку у духовці, яка неодмінно сподобається рідним.

Готувати її не так важко, але смак вражає. Рецептом з нами поділилися на порталі "vsim.ua".

Як приготувати грибну солянку

Інгредієнти:

  • 2 склянки солоних грибів;
  • 500 г свіжої або квашеної капусти;
  • 2 цибулини;
  • 4 ст. л. олії;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;

Спосіб приготування:

  1. Гриби нарізати соломкою і обсмажити з цибулею на сковороді. Підсипати борошна і ще трохи обсмажити, помішуючи лопаткою.
  2. Капусту припустити до м’якості, відтиснути.
  3. У форму, в якій дозволено запікати, викласти шарами капусту та гриби, підлити трохи розсолу або води.
  4. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
  5. Подавати таку солянку з капусти можна разом з житнім хлібом.

Раніше ми писали, як приготувати пісні деруни. Їх захочеться готувати навіть після посту.