За годину вже буде на столі: цей пиріг з персиками виходить м'яким неначе пух
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Бісквіт виходить пухким та повітряним
В сезон ягід, овочів та фруктів хочеться наїстися ними наперед. Окрім того, що їх можна їсти просто так, з ним ще готують безліч смачних страв. Огірки маринують, помідори квасять, з ягід роблять смузі, а з фруктів печуть смачну випічку.
Рецептом однієї такої ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікували його на YouTube-каналі "Лілія Цвіт".
Як приготувати пиріг з персиками
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.;
- цукор — 75 г;
- ванільний цукор — 5 г;
- масло вершкове — 100 г (+для змащування форми)
- борошно — 125 г;
- розпушувач — 1/2 ч. л.;
- персики — 600 г;
- молочний шоколад — 60 г;
Спосіб приготування:
- До яєць додати цукор, збити до утворення світлої та пишної маси.
- Додати розтоплене вершкове масло кімнатної температури.
- Додати просіяне борошно та розпушувач, замісити тісто.
- Вилити тісто у змащену маслом або застелену пергаментом форму.
- Персики помити, розділити навпіл та забрати кісточку.
- Шоколад розламати на кубики.
- Викласти кубик шоколаду на тісто, а зверху накрити половинкою персика, заповнивши так усю поверхню пирога.
- Випікати пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40-45 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати шоколадний пиріг з грушами. Він просто зводить з розуму.