За годину вже буде на столі: цей пиріг з персиками виходить м'яким неначе пух

Читать на русском
Автор

Бісквіт виходить пухким та повітряним

В сезон ягід, овочів та фруктів хочеться наїстися ними наперед. Окрім того, що їх можна їсти просто так, з ним ще готують безліч смачних страв. Огірки маринують, помідори квасять, з ягід роблять смузі, а з фруктів печуть смачну випічку.

Рецептом однієї такої ми сьогодні й хочемо поділитися. А опублікували його на YouTube-каналі "Лілія Цвіт".

Як приготувати пиріг з персиками

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 75 г;
  • ванільний цукор — 5 г;
  • масло вершкове — 100 г (+для змащування форми)
  • борошно — 125 г;
  • розпушувач — 1/2 ч. л.;
  • персики — 600 г;
  • молочний шоколад — 60 г;

Спосіб приготування:

  1. До яєць додати цукор, збити до утворення світлої та пишної маси.
  2. Додати розтоплене вершкове масло кімнатної температури.
  3. Додати просіяне борошно та розпушувач, замісити тісто.
  4. Вилити тісто у змащену маслом або застелену пергаментом форму.
  5. Персики помити, розділити навпіл та забрати кісточку.
  6. Шоколад розламати на кубики.
  7. Викласти кубик шоколаду на тісто, а зверху накрити половинкою персика, заповнивши так усю поверхню пирога.
  8. Випікати пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці близько 40-45 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати шоколадний пиріг з грушами. Він просто зводить з розуму.