Завжди готуватимете в сезон: цей шоколадний пиріг з грушами зведе з розуму
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Сподобається дітям та дорослим
Існує чимало рецептів випічки з грушами. Її додають до тортів, пирогів чи роблять з неї варення та поливають млинці.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом шоколадного пирога з грушами, який, як правило, подобається дітям та дорослим. А опублікували його на Facebook-сторінці "Помідорка".
Як приготувати шоколадний пиріг з грушами
Інгредієнти:
- 3 яйця;
- дрібка солі;
- 170 г цукру;
- 0,5 ч. л. ваніліну;
- 140 мл молока;
- 80 мл соняшникової олії;
- 200-230 г борошна;
- 50 г какао-порошка;
- 5 г розпушувача;
- 5 груш;
- 50 г чорного шоколаду;
Спосіб приготування:
- До яєць додати дрібку солі та збивати міксером 1 хвилинку.
- Далі додати цукор та ванілін, збити до побіління маси.
- Влити молоко та олію, обов’язково просіяти борошно з какао та додати розпушувач.
- За допомогою лопатки поєднати всі інгредієнти до однорідності (консистенція тіста має бути як на відео).
- Грушу нарізати кубиками, додати до тіста разом з чорним шоколадом, перемішати.
- Перелити тісто в форму для запікання, вирівняти поверхню та викласти нарізані слайсами груши.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 45-50 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати тертий пиріг з абрикосами та горіхами. Він вийде ще смачнішим.