Нічого зайвого: найкращий пісний обід всього з двох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудовий рецепт, з яким не треба морочитись
Ми розповідали, як приготувати ароматну закуску з помідорів. Тепер ділимось рецептом, який надзвичайно просто повторити — адже знадобиться всього два основні інгредієнти.
Печена картопля з маринованою цибулькою — це ситна страва, яка ідеально підходить до посту. А ще — якщо ви любите прості смаки, які легко відтворюються. От таким рецептом і поділились на порталі "Пані Стефа". Це картопля, запечена в кожушку, і подана з ароматною маринованою цибулькою.
Інгредієнти:
- Картопля (однакового розміру)
- Цибуля
- Олія
- Сіль
- Цукор
- Оцет
- Зелень
Спосіб приготування:
- Картоплю ретельно очищаємо жорсткою щіткою, видаляючи весь пісок і бруд. Особливу увагу приділяємо місцям з пошкодженнями: зелені плями повністю видаляємо, а чорні – вирізаємо.
- Кожну картоплину загортаємо в фольгу. Розміщуємо загорнуту картоплю на середньому рівні гриля (температура близько 200-210 градусів) і запікаємо приблизно годину. Під час запікання картоплю потрібно кілька разів перевертати, щоб вона пропеклася рівномірно.
- Поки картопля печеться, готуємо мариновану цибулю. Нарізаємо її тоненькими кільцями або півкільцями.
- Заправляємо цибулю сіллю, цукром, оцтом і добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
- Зливаємо зайвий маринад і додаємо рослинну олію та дрібно нарізану зелень. Готовність картоплі перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Чистимо картоплю та подаємо її з ароматною цибулькою — нічого зайвого в цій страві. Також ми ділились рецептом чудової овочевої закуски.