Виходять ажурними та не рвуться: скільки взяти яєць для приготування млинців
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такі млинці урізноманітнять ваше меню
Дехто готує млинці на раз-два та не лише на свята: їх можна подавати на сніданок, як солону закуску чи десерт. Водночас інші ніяк не можуть потоваришувати з рецептом приготування цієї страви — млинці виходять товстими, занадто сухими й рвуться.
Сьогодні ми хочемо поділитися секретом, завдяки якому млинці вийдуть тоненькими та ажурними. А опублікували його на Instagram-сторінці "coooking.she".
Як приготувати тонкі млинці
Інгредієнти на ~10 млинців:
- борошно — 1 склянка;
- молоко — 1 склянка;
- яйця — 3 шт.;
- оливкова олія — 3 ст.л;
- окріп — 1/3 склянки.
- куряче філе — 1 велике;
- вершки 20/33% — 100 мл;
- сир — за смаком;
- спеції: сіль/перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Вбити яйця кімнатної температури.
- Додати молоко тепле, але не гаряче та оливкову олію, збити вінчиком до однорідності.
- Додати просіяне борошно, розмішати.
- Влити окріп та швиденько перемішати до однорідності.
- Посмажити млинці.
- Для начинки нарізати маленькими кубиками куряче філе, натерти сир.
- Філе обсмажити на пательні до золотистості.
- Додати до нього сир та вершки, перемішати.
- Загорнути начинку у млинці, за бажанням ще раз обсмажити.
- Смачно їсти таку страву зі сметаною.
Раніше ми писали, як приготувати млинці на основі пива. Вони виходять дуже апетитними.