Виходять ажурними та не рвуться: скільки взяти яєць для приготування млинців

Читать на русском
Автор
1607
Млинці виходять ажурними та смачними
Млинці виходять ажурними та смачними. Фото ru.freepik.com

Такі млинці урізноманітнять ваше меню

Дехто готує млинці на раз-два та не лише на свята: їх можна подавати на сніданок, як солону закуску чи десерт. Водночас інші ніяк не можуть потоваришувати з рецептом приготування цієї страви — млинці виходять товстими, занадто сухими й рвуться.

Сьогодні ми хочемо поділитися секретом, завдяки якому млинці вийдуть тоненькими та ажурними. А опублікували його на Instagram-сторінці "coooking.she".

Як приготувати тонкі млинці

Інгредієнти на ~10 млинців:

  • борошно — 1 склянка;
  • молоко — 1 склянка;
  • яйця — 3 шт.;
  • оливкова олія — 3 ст.л;
  • окріп — 1/3 склянки.
  • куряче філе — 1 велике;
  • вершки 20/33% — 100 мл;
  • сир — за смаком;
  • спеції: сіль/перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Вбити яйця кімнатної температури.
  2. Додати молоко тепле, але не гаряче та оливкову олію, збити вінчиком до однорідності.
  3. Додати просіяне борошно, розмішати.
  4. Влити окріп та швиденько перемішати до однорідності.
  5. Посмажити млинці.
  6. Для начинки нарізати маленькими кубиками куряче філе, натерти сир.
  7. Філе обсмажити на пательні до золотистості.
  8. Додати до нього сир та вершки, перемішати.
  9. Загорнути начинку у млинці, за бажанням ще раз обсмажити.
  10. Смачно їсти таку страву зі сметаною.

Раніше ми писали, як приготувати млинці на основі пива. Вони виходять дуже апетитними.