Вийдуть ніжними та не розпадатимуться: у чому секрет ідеальних сирників

Читать на русском
Автор

Ідеальний рецепт сирників

Кисломолочний сир є досить популярним на українському ринку. Це й не дивно, адже це ситний та корисний продукт з якого можна приготувати безліч страв.

Зокрема з сиру готують запіканки, роблять солоні намазки та смажать сирники. Сьогодні ми хочемо поділитися секретом ідеальних сирників, рецепт яких опублікували на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".

Як приготувати ідеальні сирники

Так, основний секрет полягає у тому, щоб додавати в сирне тісто лише один жовток, без білка.

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний 9% – 200 г;
  • цукор – 1 ст.;
  • борошно пшеничне – 1-2 ст. л.;
  • яйце (жовток) – 1 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Сир ретельно протерти через сито, щоб отримати ніжну текстуру.
  2. Додати цукор, борошно та жовток. За бажання можна додати цедру лимона або ванільний цукор для аромату.
  3. Сформувати сирники за допомогою склянки, щоб вони були рівними та акуратними.
  4. Обсмажити на середньому вогні до появи золотистої скоринки.
  5. Під час подачі полити джемом чи згущеним молоком.

Раніше ми писали, як приготувати закуску з кабачків. Вона готується швидко та виходить ситною.