Вийдуть ніжними та не розпадатимуться: у чому секрет ідеальних сирників
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 988
Ідеальний рецепт сирників
Кисломолочний сир є досить популярним на українському ринку. Це й не дивно, адже це ситний та корисний продукт з якого можна приготувати безліч страв.
Зокрема з сиру готують запіканки, роблять солоні намазки та смажать сирники. Сьогодні ми хочемо поділитися секретом ідеальних сирників, рецепт яких опублікували на Instagram-сторінці "hectorjimenezbravo".
Як приготувати ідеальні сирники
Так, основний секрет полягає у тому, щоб додавати в сирне тісто лише один жовток, без білка.
Інгредієнти:
- сир кисломолочний 9% – 200 г;
- цукор – 1 ст.;
- борошно пшеничне – 1-2 ст. л.;
- яйце (жовток) – 1 шт.;
Спосіб приготування:
- Сир ретельно протерти через сито, щоб отримати ніжну текстуру.
- Додати цукор, борошно та жовток. За бажання можна додати цедру лимона або ванільний цукор для аромату.
- Сформувати сирники за допомогою склянки, щоб вони були рівними та акуратними.
- Обсмажити на середньому вогні до появи золотистої скоринки.
- Під час подачі полити джемом чи згущеним молоком.
Раніше ми писали, як приготувати закуску з кабачків. Вона готується швидко та виходить ситною.